Japol-tipat 10ml

Japol on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jota käytetään iholla, suun limakalvoilla (suuhuuhde) ja inhalaatiovalmisteena flunssan
oireiden ja yskän lievittämistä varten.
Kun Japol-valmistetta hierotaan vahingoittumattomalle iholle, se lievittää oireenmukaisesti paikallista lihaskipua ja kutinasta
aiheutuvia vaivoja.

Vaikuttava aine
Rantaminttuöljy, kasveista Mentha arvensis L. var piperascens Malin v. EX
Holmes sekä Mentha Arvensis L. glabrata (Benth.) Fern. Valmiste ei sisällä muita aineita.

Käyttöalue
Inhalaationa flunssan oireiden ja yskän lievittämiseen. Ulkoisesti paikalliseen lihaskipuun ja kutinaan.
Kurlausvetenä päivittäiseen suun ja nielun hygieniaan.

Pakkauskoko: 10 ml.

Myyntipaikat
Terveyskaupat ja apteekit

Perinteinen kasvirohdosvalmiste. Käytetään iholla, suun limakalvolla (suuhuuhde) ja inhalaatiovalmisteena flunssan oireiden ja yskän lievittämistä varten.
Vahingoittumattomalle iholle hierottuna valmiste lievittää oireenmukaisesti paikallista lihaskipua ja kutinasta aiheutuvia vaivoja.
Iholle valmistetta hierotaan muutama tippa hoidettavaan kohtaan. Höyryhengitykseen 2–4 tippaa enintään 3 kertaa päivässä kuumaan veteen.
Suun huuhteluun ja kurlaukseen 2–3 tippaa 3–4 kertaa päivässä lasilliseen vettä (noin 150 ml).
Älä käytä alle 2-vuotiaille tai lapsille, joilla on taipumus kouristuskohtauksiin tai kuumekouristuksiin.
Ei vahingoittuneelle iholle. Ole erityisen varovainen, jos sinulla on närästystä, palleatyrä tai maha-suolikanavan tulehduksia tai haavaumia.
Ei suositella alle 12-vuotiaille. Varmista valmisteen sopivuus lääkäriltä tai apteekista, erityisesti jos olet raskaana tai imetät. Tutustu pakkausselosteeseen: https://spc.fimea.fi/indox/nam/html/nam/humpil/0/14158150.pdf

Sisältää

Rantaminttuöljy, kasveista Mentha arvensis L. var piperascens Malin v. EX Holmes sekä Mentha Arvensis L. glabrata (Benth.) Fern. Valmiste ei sisällä muita aineita.

Tietoa

Tuotenumero 1633701

: 14.4.2024

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät