Salus Floradix rautavalmiste

säilöntäaineeton nestemäinen vatsaystävällinen maidoton soijaton
Floradix sisältää orgaanista, kaksiarvoista rautaa ferroglukonaattina täysmehu-yrttiuutteessa. Floradix sisältää myös C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan imeytymistä.
Floradixin edut:
Sisältää hyvin siedettyä, vatsaystävällistä rautaglukonaattia
Hedelmäisen raikas maku
Säilöntäaineeton
Raudan imeytymisen kannalta ei ole yhdentekevää, minkä valmisteen valitsee. Floradixin ja Floravitalin sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) on parempi valinta kuin ferri-muodossa oleva rauta (Fe3+). Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa. Rauta ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

Seuraavien yrttien vesiuutetta (54%): porkkana, nokkonen, pinaatinlehti, juolavehnä, fenkolinsiemen, ruskolevä, karkadekukka. Seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (29,4%): päärynä, rypäle, mustaviinimarja, vesi, karhunvatukka, kirsikka, appelsiini, punajuuri, sitruuna, carob-uute, omena. Vesi-hiivauute, hunaja, ruusunmarjan vesiuute (sis. 4% C-vitamiinia), rautaglukonaatti, VEHNÄNALKIOUUTE, askorbiinihappo, luontainen aromi, tiamiinihydrokloridi (B1-vitamiini), natriumriboflaviini-5´-fosfaatti (B2-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini). Säilöntäaineeton.
 
Vattenextrakt av följande örter (54%): morot, nässla, spenatsblad, kvickrot, fänkålfrö, brunalg, karkadeblomma. Blandning av fruktsaftkoncentrat (29,4%): päron, druva, svartvinbär, vatten, björnbär, körsbär, apelsin, rödbeta, citron, carob-extrakt, äpple. Vattenhaltig jästextrakt, honung, vattenhaltig nyponextrakt med (inneh. 4% C-vitamin), järnglukonat, VETEGRODDSEXTRAKT, askorbinsyra, naturligt aromämne, tiaminhydroklorid (B1-vitamin), riboflavin5´-natriumfosfat (B2-vitamin), cyanokobalamin (B12-vitamin). Utan konserveringsmedel.
Allergeenit Gluteenia sisältävät viljat*

Tietoa

Tuotenumero 1632159
Koko 250 ml
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Suositeltava vuorokausiannos: 10 ml kahdesti päivässä noin 30 minuuttia ennen ruokailua

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Rekommenderat dagligt intag: 10 ml två gånger om dagen ca 30 minuter före måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 20 millilitre

%DRI*
Energia / KJ (Energi / KJ ) 75 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 18 Kcal
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 4,4 g
Proteiini (Protein) 0,06 g
Tiamiini (Tiamin) 1,4 mg 127 1,1 mg
Riboflaviini (Riboflavin) 1,6 mg 114 1,4 mg
B6-vitamiini (B6-Vitamin) 1,5 mg 107 1,4 mg
B12-vitamiini (Vitamin B12) 2 µg 80 2,5 µg
Rauta (Järn) 20 mg 143 14 mg

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

FAQ

Suurin ero tuotteiden välillä on, ettei Floravital sisällä hunajaa ja se on myös gluteeniton.
Salus-tuotteet eivät sisällä foolihappoa.
Kaikki Salus-rautavalmisteet soveltuvat raskaana oleville naisille erinomaisesti. Raskauden aikana raudan tarve on usein suurempi.
Avaamaton nestemäinen Salus Floradix -pullo voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Kun pullo on avattu, sitä tulee säilyttää jääkaapissa. Tuote säilyy avattuna 4 viikkoa.
Kyllä, Salus on hellävarainen vatsalle. Koska rauta on helposti imeytyvässä muodossa, suhteellisen vähän imeytymätöntä rautaa päätyy vaikuttamaan suoliston toimintaan. Tämän ansiosta suolistossa esiintyy vain vähän tai ei ollenkaan ärsytystä. Lisäksi Salus Floradix sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vatsalle hyödyllisiä yrttejä.
Elimistöllä on usein vaikeuksia imeyttää rautaa. Rautalisää otettaessa rauta, joka ei imeydy elimistöön, päätyy suolistoon. Siellä rauta voi aiheuttaa ärsytystä. Salus Floradix on kuitenkin hellävarainen vatsalle, sillä sen sisältämä rautaglukonaatti imeytyy hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että pienempi määrä rautaa päätyy suolistoon. Tuote sisältää myös yrttejä, joita on perinteisesti käytetty edistämään vatsantoimintaa.
Ei, Salus-tuotteet sisältävät vain luonnosta peräisin olevia värejä ja makuaineita, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita. Koska Salus ei sisällä alkoholia tai muita säilöntäaineita, pullo on suljettava tiiviisti ja säilytettävä jääkaapissa avaamisen jälkeen. Avatun pullon sisältö tulee käyttää 4 viikon kuluessa.
Yleisesti katsotaan, että ns. hemirauta eli eläinperäinen rauta, jota on esimerkiksi veressä, on parhaiten imeytyvää. Kasviperäisistä lähteistä kaksiarvoista, orgaanisesti sitoutunutta rautaglukonaattia pidetään parhaimmin imeytyvänä. Rautaglukonaatin imeytymisen on tutkimuksissa osoitettu olevan lähes 25 %, mikä on paras nestemäisillä rautalisillä saavutettu imeytyminen. Salus-tuotteissa olemme käsitelleet rautaglukonaattia ainutlaatuisessa hiivaliuoksessa, minkä ansiosta rauta imeytyy kehoon tehokkaasti.
Salus Floravital on vegaaninen ravintolisä. Salus Floradix sisältää hunajaa, joka on luokiteltu eläinraaka-aineeksi ja sopii kasvisruokavalioon, mutta ei tiukkaan vegaaniruokavalioon. Muut tuotteiden ainesosat ovat kasviuutteita tunnetuista yrteistä, vihanneksista ja hedelmistä.
Riippuu siitä, miltä kokonaisruokavalio näyttää. Normaalista tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta saa riittävästi ravintoaineita. Esimerkiksi hedelmällisessä iässä olevilla naisilla voi olla usein muutenkin tavallista matalammat rautatasot ja lisäksi kasvisruokailijan kannattaa ottaa huomioon, että kasviperäinen rauta on elimistöön heikommin imeytyvää kuin eläinperäinen rauta, jota on kalassa ja lihassa. Rautatasojen lisäksi on tärkeää huomioida, että jos ei syö lainkaan eläinperäistä ravintoa, B12-vitamiinilisä on välttämätön ja D-vitamiinilisä suositeltava. Salus-rautavalmisteet sisältävät raudan lisäksi myös B-vitamiineja (mutta eivät D-vitamiinia).
Kyllä, myös aikuiset voivat käyttää Salus Kidsiä. Noudata tällöin pakkauksessa ilmoitettua vanhimman lapsen annostusta.

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät