Salus Floradix rautavalmiste

säilöntäaineeton nestemäinen vatsaystävällinen maidoton soijaton
Floradix sisältää orgaanista, kaksiarvoista rautaa ferroglukonaattina täysmehu-yrttiuutteessa. Floradix sisältää myös C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan imeytymistä.
Floradixin edut:
Sisältää hyvin siedettyä, vatsaystävällistä rautaglukonaattia
Hedelmäisen raikas maku
Säilöntäaineeton
Raudan imeytymisen kannalta ei ole yhdentekevää, minkä valmisteen valitsee. Floradixin ja Floravitalin sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) on parempi valinta kuin ferri-muodossa oleva rauta (Fe3+). Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa. Rauta ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

Seuraavien yrttien vesiuutetta (54%): porkkana, nokkonen, pinaatinlehti, juolavehnä, fenkolinsiemen, ruskolevä, karkadekukka. Seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (29,4%): päärynä, rypäle, mustaviinimarja, vesi, karhunvatukka, kirsikka, appelsiini, punajuuri, sitruuna, carob-uute, omena. Vesi-hiivauute, hunaja, ruusunmarjan vesiuute (sis. 4% C-vitamiinia), rautaglukonaatti, VEHNÄNALKIOUUTE, askorbiinihappo, luontainen aromi, tiamiinihydrokloridi (B1-vitamiini), natriumriboflaviini-5´-fosfaatti (B2-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini) Säilöntäaineeton.
 
Vattenextrakt av följande örter (54%): morot, nässla, spenatsblad, kvickrot, fänkålfrö, brunalg, karkadeblomma. Blandning av fruktsaftkoncentrat (29,4%): päron, druva, svartvinbär, vatten, björnbär, körsbär, apelsin, rödbeta, citron, carob-extrakt, äpple. Vattenhaltig jästextrakt, honung, vattenhaltig nyponextrakt med (inneh. 4% C-vitamin), järnglukonat, VETEGRODDSEXTRAKT, askorbinsyra, naturligt aromämne, tiaminhydroklorid (B1-vitamin), riboflavin5´-natriumfosfat (B2-vitamin), cyanokobalamin (B12-vitamin). Utan konserveringsmedel.
Allergeenit Gluteenia sisältävät viljat*

Tietoa

Tuotenumero 1632258
Koko 500 ml
Säilytysohje Säilytä avattu pullo jääkaapissa (2-6 °C) pystyasennossa ja käytä neljässä viikossa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä (5-25 °C).

Annostus

Suositeltava vuorokausiannos: 10 ml kahdesti päivässä noin 30 min ennen ruokailua.
Ravistettava. Käytä mittakorkkia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikäterveitä elämäntapoja. Älä juo suoraan pullosta. Sulje pullo huolellisesti käytön jälkeen.
 
Rekommenderad daglig dos: 10 ml två gånger om dagen ca 30 minuter före måltid.
Omskakas. Använd måttbägaren. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Drick inte direkt ur flaskan. Stäng flaskan väl efter användningen.

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 20 millilitre

Energia / KJ (Energi / KJ ) 75 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 18 Kcal
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 4,4 g
Proteiini (Protein) 0,06 g
C-vitamiini (Vitamin C) 16 mg
Tiamiini (Tiamin) 1,6 mg
Riboflaviini (Riboflavin) 1,8 mg
B6-vitamiini (B6-Vitamin) 0,8 mg
B12-vitamiini (Vitamin B12) 1,2 µg
Rauta (Järn) 15 mg

FAQ

Suurin ero tuotteiden välillä on, ettei Floravital sisällä hunajaa ja se on myös gluteeniton.
Salus-tuotteet eivät sisällä foolihappoa.
Kyllä, myös aikuiset voivat käyttää Salus Kidsiä. Noudata tällöin pakkauksessa ilmoitettua vanhimman lapsen annostusta.
Avaamaton nestemäinen Salus Floradix -pullo voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Kun pullo on avattu, sitä tulee säilyttää jääkaapissa. Tuote säilyy avattuna 4 viikkoa.
Kaikki Salus-rautavalmisteet soveltuvat raskaana oleville naisille erinomaisesti. Raskauden aikana raudan tarve on usein suurempi.
Yleisesti katsotaan, että ns. hemirauta eli eläinperäinen rauta, jota on esimerkiksi sian veressä, on parhaiten imeytyvää. Kasviperäisissä nestemäisissä tuotteissa, kuten Salus Floradixissa, ei voida käyttää eläinperäisiä tuotteita. Kasviperäisistä lähteistä kaksiarvoista, orgaanisesti sitoutunutta rautaglukonaattia pidetään parhaimmin imeytyvänä. Rautaglukonaatin imeytymisen on tutkimuksissa osoitettu olevan lähes 25 %, mikä on paras nestemäisillä rautalisillä saavutettu imeytyminen. Salus Floradixissa olemme käsitelleet rautaglukonaattia ainutlaatuisessa hiivaliuoksessa, minkä ansiosta rauta imeytyy kehoon tehokkaasti.
Kyllä, Salus on hellävarainen vatsalle eikä aiheuta ummetusta. Koska rauta on helposti imeytyvässä muodossa, suhteellisen vähän imeytymätöntä rautaa päätyy vaikuttamaan suoliston toimintaan. Tämän ansiosta suolistossa esiintyy vain vähän tai ei ollenkaan ärsytystä, eikä siten myöskään ummetusta. Lisäksi Salus Floradix sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vatsalle hyödyllisiä yrttejä.
Elimistöllä on usein vaikeuksia imeyttää rautaa. Rautalisää otettaessa rauta, joka ei imeydy elimistöön, päätyy suolistoon. Siellä rauta voi aiheuttaa ärsytystä. Salus Floradix on kuitenkin hellävarainen vatsalle, sillä sen sisältämä rautaglukonaatti imeytyy hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että pienempi määrä rautaa päätyy suolistoon. Tuote sisältää myös yrttejä, joita on käytetty parantamaan ruoansulatusta.
Ei, Salus-tuotteet sisältävät vain luonnosta peräisin olevia värejä ja makuaineita, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita. Koska Salus ei sisällä alkoholia tai muita säilöntäaineita, pullo on suljettava tiiviisti ja säilytettävä jääkaapissa avaamisen jälkeen. Avatun pullon sisältö tulee käyttää 4 viikon kuluessa.
Riippuu siitä, miltä kokonaisruokavalio näyttää. Normaalista tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta saa riittävästi ravintoaineita. Esimerkiksi hedelmällisessä iässä olevilla naisilla voi olla usein muutenkin tavallista matalammat rautatasot ja lisäksi kasvisruokailijan kannattaa ottaa huomioon, että kasviperäinen rauta on elimistöön heikommin imeytyvää kuin eläinperäinen rauta, jota on kalassa ja lihassa. Rautatasojen lisäksi on tärkeää huomioida, että jos ei syö lainkaan eläinperäistä ravintoa, B12-vitamiinilisä on välttämätön ja D-vitamiinilisä suositeltava. Salus-rautavalmisteet sisältävät raudan lisäksi myös B-vitamiineja (mutta eivät D-vitamiinia).
Salus Floravital on vegaaninen ravintolisä. Salus Floradix sisältää hunajaa, joka on luokiteltu eläinraaka-aineeksi ja sopii kasvisruokavalioon, mutta ei tiukkaan vegaaniruokavalioon. Muut tuotteiden ainesosat ovat kasviuutteita tunnetuista yrteistä, vihanneksista ja hedelmistä.

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät